Lancering-Versnellingsplan-Podcast

Podcast: De Onderwijsvernieuwers is live

Versnellingsplan-Onderwijsinnovatie-met-ICT

Vandaag lanceert het Versnellingsplan een eigen podcast genaamd ‘De Onderwijsvernieuwers’. Hosts Philip Stein en Tjip de Jong gaan gedurende zes afleveringen met onderwijsvernieuwers op zoek naar een antwoord op verschillende vragen die in het hoger onderwijs spelen. Voor welke uitdagingen staat het hoger onderwijs? Hoe gaan we hiermee aan de slag? En zijn we klaar voor de toekomst? De focus tijdens de gesprekken ligt op verschillende thema’s omtrent onderwijsinnovatie met ICT zoals; de gewenste digitale transitie, digitale (open) leermaterialen, een leven lang ontwikkelen en de samenwerking tussen het onderwijs en EdTech leveranciers.

De hosts gaan in elke aflevering met twee innoveerders van verschillende hoger onderwijsinstellingen in gesprek. Hoe denken zij over de toekomst van het hoger onderwijs? Wat zijn de stappen die genomen moeten worden? 

Je kunt nu de eerste aflevering b
eluisteren op Soundcloud of Spotify. In deze aflevering bespreken we de Transitieagenda Leren Digitaliseren met Marian Kat-de Jong en Ilja Boor. Houd de aankomende maanden onze website en LinkedIn in de gaten voor nieuwe afleveringen. 

Beluister de podcast hier.

Foto van
Chris Lynch via Unsplash

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Actueel

Lees hier het laatste nieuws en meer
Werken-voor-de-toekomst
Column
Werken voor de toekomst

Nog een paar maanden en dan zitten de vier jaar er al weer op. En nu verschuift langzaam – want

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het Versnellingsplan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.